vrijdag 29 juni 2007

Veiligheidtipts bij het barbecueën


Veiligheid moet u bij het barbecueën zeker in acht houden, wij willen u hiermee helpen door u een aantal tips te geven die het barbecueën leuk houden.


Nu enkel tips:


Altijd eerst de handleiding van de barbecue doornemen. Gebruik geen spiritus/petroleum/brandgel om het vuur op te stoken. Gebruik aanmaakblokjes om het vuur op te stoken. Gooi geen licht ontvlambare producten op gloeiende kolen. Houd kleine kinderen en huisdieren weg bij de barbecue. Gebruik goed barbecue gereedschap. Houd gasflessen ten aller- tijde uit de volle zon. Houd altijd een emmer water in de buurt van de barbecue. Laat het vuur niet uitbranden/gloeien en doof het als u stop met barbecueën. Hygiënisch is het om met verschillende VLEESTANGEN te werken dit om kruisbesmetting te voorkomen dus geen rauwe producten met bereide producten in aanraking laten komen.Voorkom het eten van rauw vlees door uw VLEESTHERMOMETER te ijken een makkelijke manier daarvoor is om de thermometer in een pan met kokend water te steken dit is 100 graden, uw kan de thermometer ook in een glas met smeltend ijs steken dit is 0 graden.Kijk ook op site: www.barbecueveilig

Geen opmerkingen: